Εντείνονται οι έλεγχοι στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της πόλης

Τελευταία ενημέρωση: 14:34

 

Εντείνονται οι έλεγχοι στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της Θεσσαλονίκης από μεικτά κλιμάκια της ΕΛΑΣ, της δημοτικής αστυνομίας και από ελεγκτές του κεντρικού δήμου, σε μια προσπάθεια να μπει τέλος στην παράνομη ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων, καθώς και στην υπέρβαση του ωραρίου μουσικής.

'Οπως ανέφερε στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ – ΜΠΕ, "Πρακτορείο 104,9 FM", ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης, υπεύθυνος για τη δημοτική αστυνομία, Λευτέρης Κιοσέογλου, οι έλεγχοι των μεικτών κλιμακίων θα ενταθούν, προκειμένου να μπει τάξη στην παραβατικότητα.

"Οι έλεγχοι θα ενταθούν το 2017, διότι τα καταστήματα θα πρέπει να σέβονται τον πολίτη και τον κοινόχρηστο χώρο. Δεν είμαστε κατά της επιχειρηματικότητας, όμως προσπαθούμε να επιβάλλουμε τον ισότιμο ανταγωνισμό. Δεν γίνεται να υπάρχουν κάποια καταστήματα που παραβιάζουν τον νόμο συνεχώς, ενώ άλλα λειτουργούν άψογα με τους νόμους του κράτους" είπε ο κ.Κιοσέογλου.

Πρόσφατα η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής αποφάσισε την ανάκληση της άδειας λειτουργίας 22 καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μετά από εισήγηση της Διεύθυνσης Υγιεινής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται η ανάκληση αδειών αρκετών ακόμη καταστημάτων. 

Α.Καρυπίδου
 


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news

eana