Αλλαγή φρουράς στην ηγεσία του Δ' Σώματος Στρατού, παρουσία του Δ. Βίτσα

Τελευταία ενημέρωση: 16:23

 

Παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας, Δημήτρη Βίτσα και του αρχηγού της 1ης Στρατιάς, Δημήτριου Ζερβάκη, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Ξάνθη, στην έδρα του Δ' Σώματος Στρατού, στο Στρατόπεδο Αποστολίδη, η τελετή παράδοσης-παραλαβής, με τον απερχόμενο αντιστράτηγο Ιωσήφ Μαυράκη, να παραδίδει στο νέο διοικητή του Σώματος, αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά. 

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο μητροπολίτης Ξάνθης Παντελεήμων, οι βουλευτές των νομών Ξάνθης και Έβρου, ο περιφερειάρχης ΑΜ-Θ και οι αντιπεριφερειάρχες της Ξάνθης, δήμαρχοι της περιοχής, ο πρύτανης του ΔΠΘ, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας, αρχών και συλλόγων, καθώς επίσης αξιωματικοί και υπαξιωματικοί, οπλίτες και το πολιτικό προσωπικό του Δ' Σώματος Στρατού.

Στη διάρκεια της τελετής, ο απερχόμενος διοικητής του Δ' Σώματος Στρατού, ο αντιστράτηγος Ιωσήφ Μαυράκης ανέγνωσε την ημερήσια διαταγή, στην οποία, μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον διάδοχό του, κατέθεσε στεφάνι και έγινε η υποστολή της σημαίας σχηματισμού του απερχόμενου διοικητή, η οποία του παραδόθηκε. 

Στη συνέχεια, ο νέος διοικητής, αντιστράτηγος  Γ. Καμπάς, ανέγνωσε την δική του ημερήσια διαταγή, ευχαριστώντας τον απερχόμενο διοικητή και υποσχόμενος να εκπληρώσει στο ακέραιο τα καθήκοντά του.  

Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας από την πλευρά του, ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο διοικητή του σχηματισμού.

Δ.Δ.


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news
Περισσότερες Ειδήσεις

¨Ξήλωσαν" τα προστατευτικά ρολά και άρπαξαν κοσμήματα αξίας 30.000 ευρώ

Στην Κατερίνη αύριο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης

eana