Περιοδεία του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, στον Λαγκαδά

Τελευταία ενημέρωση: 18:42

 

Περιοδεία στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Λευτέρη Αυγενάκη και βουλευτές.

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε πρότυπη μονάδα παραγωγής βιοαερίου από αγελαδοτρόφους στο Κολχικό, ξεναγήθηκε σε αυτή και ενημερώθηκε για τη λειτουργία της.

Στη συνέχεια μετέβη στην πόλη του Λαγκαδά όπου επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας, το Αστυνομικό Τμήμα και το Δημαρχείο, ενώ περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους, χαιρέτισε πολίτες και είχε και σύντομες συνομιλίες μαζί τους.

Στο δημαρχείο συναντήθηκε με τον δήμαρχο Γιάννη Καραγιάννη, ο οποίος τον ενημέρωσε για ζητήματα του δήμου. Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε τη χαρά του που βρέθηκε στον Λαγκαδά, γιατί, όπως είπε, τον έχει επισκεφθεί με πολλές ιδιότητες. Ως πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της ΝΔ και ως υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος. Μάλιστα, θεώρησε γούρικη την επίσκεψη που έκανε ως υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, επειδή εκλέχθηκε και παρατήρησε πως την επόμενη φορά θα επισκεφθεί τον Λαγκαδά ως πρωθυπουργός της χώρας.

Ο κ. Καραγιάννης του πρόσφερε ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα. Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΝΔ ήπιε καφέ στην κεντρική πλατεία του Λαγκαδά παρέα με τον δήμαρχο, βουλευτές και κομματικά στελέχη.

Συνάντηση  με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα

Με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα συνέφαγε χθες το βράδυ ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οι κ.κ. Μητσοτάκης και Τζιτζικώστας συζήτησαν για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και θέματα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Ο πρόεδρος της Ν.Δ. εξέφρασε την ικανοποίησή του για το έργο που επιτελείται στην Περιφέρεια, καθώς και τη στήριξη του στον Απόστολο Τζιτζικώστα.


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news
Περισσότερες Ειδήσεις

¨Ξήλωσαν" τα προστατευτικά ρολά και άρπαξαν κοσμήματα αξίας 30.000 ευρώ

Στην Κατερίνη αύριο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης

eana