«Εκδίκηση» στα Γιάννινα ο ΠΑΟΚ

Τελευταία ενημέρωση: 21:56

 

Με την πέμπτη νίκη του στους τελευταίους έξι αγώνες, ο ΠΑΟΚ ανέβηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας της Super League μετά την ολοκλήρωση της 17ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Βλάνταν Ιβιτς πέρασε με 1-0 από τα Γιάννινα και πήρε «εκδίκηση» απο τον ΠΑΣ που είχε επικρατήσει με το ίδιο σκορ πριν από δύο εβδομάδες στην Τούμπα. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Λέοβατς στο 31'.

Παρά τα προβλήματα στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου «Ζωσιμάδες» το θέαμα ήταν εξαιρετικό. Σιγουρα πολύ πάνω από το μέσο όρο του (εφετινού) ελληνικού πρωταθλήματος, με δύο ομάδες που δημιούργησαν και έχασαν αρκετές ευκαιρίες. Πρώτος απείλησε ο ΠΑΣ με «καθαρή» ευκαιρία στο 20΄ όταν ο Ακόστα βρέθηκε εντελώς μόνος μετά από σέντρα του Κούτρη αλλά το τελείωμά του με κεφαλιά ήταν μέτριο και ο Γλύκος εξουδετέρωσε εύκολα. 

Στο 31΄ ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ. Από σέντρα του Μάτος, ο Αθανασιάδης με εξαιρετική κεφαλιά «άγγιξε» το πρώτο του γκολ στη Λίγκα, ο Πασχαλάκης απέκρουσε δύσκολα και ο Λέοβατς έγραψε από κοντά το 0-1. Ηταν το πρώτο φετινό γκολ του Κροάτη και δεύτερο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. 

 


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news

eana