Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης αναρτά δασικούς χάρτες για περιοχές της Πιερίας και της Καβάλας

Τελευταία ενημέρωση: 19:01

 

Αναρτώνται αύριο από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας–Θράκης δασικοί χάρτες για την περιφερειακή ενότητα Πιερίας και συγκεκριμένα για όλες τις περιοχές των προ–Καποδιστριακών Ο.Τ.Α. των δήμων Κατερίνης, Πύδνας - Κολινδρού και Δίου - Ολύμπου (εκτός αυτών της  Κατερίνης, Μακρύγιαλου, Μεθώνης και Ν. Αγαθούπολης). Επιπλέον αύριο θα αναρτηθούν δασικοί χάρτες στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και συγκεκριμένα στους ΟΤΑ Ν. Ηρακλείτσας και Αγίου Ανδρέα, καθώς και Ελευθερούπολης και Ν. Περάμου.

    Μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης προγραμματίζει την ανάρτηση δασικών χαρτών στις περιφερειακές ενότητες Έβρου, Πέλλας, Θεσσαλονίκης, Ροδόπης, Δράμας, Χαλκιδικής και Ξάνθης.

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση ενημερώνει τους πολίτες ότι έχουν συγκροτηθεί γραφεία ενημέρωσης και υποστήριξης των αναρτήσεων για την περιφερειακή ενότητα Πιερίας στη Διεύθυνση Δασών Πιερίας και για την περιφερειακή ενότητα Καβάλας στη Διεύθυνση Δασών Καβάλας. Οι δασικοί χάρτες είναι προσβάσιμοι για τους πολίτες στις ιστοσελίδες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης (www.damt.gov.gr) και της ΕΚΧΑ (www.ktimatologio.gr). Η υποβολή αντιρρήσεων κατά του περιεχομένου των δασικών χαρτών αρχίζει μετά την πάροδο 15 ημερών από την ανάρτησή τους και γίνεται μόνο ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της ΕΚΧΑ. 

 


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news

eana