Θεσσαλονίκη-Ανοιχτή Πόλη:"Ανυπαρξία διοίκησης στο Δήμο χάος στην πόλη"

Τελευταία ενημέρωση: 14:16

 

Mε ανακοίνωσή της, η δημοτική παράταξη "Θεσσαλονίκη-Ανοιχτή Πόλη" κάνει λόγο για ανυπαρξία διοίκησης στο Δήμο και χαρακτηρίζει “χάος” την κατάσταση που επικράτησε στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθεί το Δελτίο τύπου της δημοτικής παράταξης:


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Tο απόλυτο χάος επικράτησε στην πόλη της Θεσσαλονίκης εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών και της ανυπαρξίας της διοίκησης του Δήμου. Η χιονόπτωση και οι συνέπειες της ανέδειξαν την ανικανότητα του δημάρχου κ. Μπουτάρη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Παρότι ήταν ευρέως γνωστό ό,τι η κακοκαιρία θα έπληττε και τον Δήμο θεσσαλονίκης, η ετοιμότητα της διοίκησης του δήμου αποδείχθηκε μηδενική. Δεν λειτούργησαν ούτε οι αλατιέρες αλλά ούτε και τα υδροφόρα οχήματα του δήμου με αποτέλεσμα την τεράστια ταλαιπωρία των κατοίκων της Θεσσαλονίκης που για να διανύσουν απόσταση 4 και 5 χιλιομέτρων χρειάστηκε χρόνος 2 ωρών.
Η κατάσταση επιδεινώθηκε περαιτέρω λόγω της σκοπούμενης ?(εξαιτίας του πρόσφατος πορίσματος σχετικά με τα πεπραγμένα του ΟΑΣΘ) ή εγγενούς αδυναμίας του ΟΑΣΘ να εξυπηρετήσει ως όφειλε, ως το μοναδικό μέσο μαζικής μεταφοράς, το κοινό της Θεσσαλονίκης.


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news

eana