Θεοφάνεια: Για πρώτη φορά θα ρίξουν τον σταυρό στα λουτρά Πόζαρ

Τελευταία ενημέρωση: 10:40

 

Στη μεγάλη πισίνα των λουτρών Πόζαρ θα πέσει για πρώτη φορά φέτος ο σταυρός στη γιορτή των Θεοφανείων, όπως είπε στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ – ΜΠΕ “Πρακτορείο 104,9” ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος, ο οποίος αναφέρθηκε και στις παράλληλες εκδηλώσεις που προγραμματίζονται για το εορταστικό 3ήμερο, στην ευρύτερη περιοχή.

“Στη γιορτή των Θεοφανείων θα ρίξουμε για πρώτη φορά το σταυρό στην πισίνα. Ετοιμάζονται πάρα πολλές δράσεις σε όλους τους οικισμούς και μέσα στην λουτρόπολη - κάποιες τις κρατάμε για έκπληξη – πάντως ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να κάνει πολλά πράγματα και να περάσει ευχάριστα το χρόνο του”.

Πολλές είναι οι επιλογές που παρέχει η περιοχή αφού συνδυάζονται οι βόλτες στην Έδεσσα, στον οικισμό Παλαιού Αγίου Αθανασίου και οι δραστηριότητες στο χιονοδρομικό και τα Λουτρά Πόζαρ. Αυτός είναι και ο λόγος που την περιοχή κατέκλυσαν κατά τη διάρκεια των διακοπών επισκέπτες από όλη τη χώρα και όλο τον κόσμο.

“Εδώ συνδυάζουμε το χιόνι και τα ζεστά νερά. Εύκολα κάποιος από δω μπορεί να πεταχτεί στο χιονοδρομικό του Καϊμάκτσαλαν και να κάνει τα ζεστά λουτρά στη δική μας περιοχή” σχολίασε ο κ. Μπίνος και σημείωσε “πραγματικά φέτος είχαμε πολύ μεγάλη προσέλευση επισκεπτών. Ήρθε κόσμος από την Αθήνα, την Κρήτη, τη Σαντορίνη και άλλα νησιά, από τις Βαλκανικές χώρες, τη Ρωσία από την Κίνα. Είχε κατακλυστεί η περιοχή μας από επισκέπτες”.

Οι επιλογές για τα καταλύματα επίσης είναι πολλές όπως διαβεβαίωνει ο δήμαρχος Αλμωπίας. “Η διαμονή μπορεί να στοιχίσει από 40 έως 100 ευρώ. Υπάρχουν καταλύματα με όλες τις ανέσεις και ξενώνες σε πολύ προσιτές τιμές”.

Η πληρότητα φτάνει το 90% και τώρα για τα Θεοφάνεια οι επαγγελματίες αναμένουν επίσης μεγάλο αριθμό επισκεπτών.

Συνέντευξη στην Α. Χατζηγεωργίου

Επιμέλεια Ε. Μπιμπίκου


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news

eana