Ανοικτές παραμένουν δομές δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά

Τελευταία ενημέρωση: 10:59

 

Λύση στο άγχος των εργαζόμενων γονέων, τι να κάνουν με τα παιδιά τους όταν τα σχολεία παραμένουν κλειστά λόγω των γιορτών, έδωσαν Δήμοι στη Θεσσαλονίκη όπως ο δήμος Νεάπολης-Συκεών και ο δήμος Θέρμης.

Ανοιχτές παραμένουν οι δομές του Δήμου Θέρμης, με σκοπό την εξυπηρέτηση των γονέων των φιλοξενούμενων παιδιών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, ο Βρεφονηπιακός Σταθμός Θέρμης εξυπηρετεί παιδιά από όλους τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς και θα παραμείνει ανοιχτός 3, 4 και 5 Ιανουαρίου 2017, από τις 08:00 πμ έως 16:00 μμ.

Επιπλέον, όλα τα παιδιά που φιλοξενούνται στα ΚΔΑΠ του Ν.Π.Δ.Δ. θα έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν τα προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης, σε πρωινή βάρδια, από τις 07:30 πμ – 15:30 μμ. τις ίδιες ημερομηνίες.

Με το ίδιο ωράριο λειτουργεί φέτος για πρώτη χρονιά, από τις 27 Δεκεμβρίου, το ΚΔΑΠ ΘΕΡΜΗΣ, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο, επί της οδού Μανδρίτσα 2 και ακολουθεί στη λειτουργία του τα υπόλοιπα ΚΔΑΠ του νομικού προσώπου.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών του δήμου Νεάπολης Συκεών προχώρησε στην οργάνωση και λειτουργία πρωινών τμημάτων δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά.

Τα τμήματα αυτά θα λειτουργήσουν έως τις 5 Ιανουαρίου 2017 (λειτουργούν από τις 27 Δεκεμβρίου) από τις 8 το πρωί έως τις 4.30 το απόγευμα.

Δικαίωμα συμμετοχής σε αυτά είχαν όχι μόνο τα παιδιά που ήδη απασχολούνται στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), αλλά και τα παιδιά γονέων που δεν επωφελούνται του δωρεάν προγράμματος των ΚΔΑΠ.

 


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news

eana