Γεμάτα τα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης για την Πρωτοχρονιά

Με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου διάκοσμου της Πλατείας Αριστοτέλους ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις που έχει ετοιμάσει ο Δήμος Θεσσαλονίκης για τα Χριστούγεννα. Θεσσαλονίκη, Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016. ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL

 

Ικανοποιητική χαρακτηρίζει την τουριστική κίνηση στη Θεσσαλονίκη την περίοδο των Χριστουγέννων, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης Αριστοτέλης Θωμόπουλος.

«Τα Χριστούγεννα η πληρότητα θα κυμανθεί σε ποσοστό περίπου 85%, καθώς είναι μια γιορτή ελληνική και δεν προσελκύει πολλούς επισκέπτες από την ευρύτερη “γειτονιά” μας», σημείωσε μιλώντας στο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ FM 104,9. 

Η πλειονότητα των επισκεπτών θα είναι Έλληνες, οι οποίοι θα μπορούσαν να είναι περισσότεροι, αν οι γιορτές δεν συνέπιπταν με το Σαββατοκύριακο και δημιουργούνταν κάποιο τετραήμερο.

Διαφορετική όμως θα είναι η εικόνα την Πρωτοχρονιά, όπου τα ξενοδοχεία θα είναι γεμάτα, καθώς η πόλη θα υποδεχτεί τουρίστες και από το εσωτερικό και από το εξωτερικό, σύμφωνα με τον κ. Θωμόπουλο.

Ν.Καζαντζίδου


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news

eana