Xριστουγεννιάτικη εκδήλωση «Δώσε Φως και Ελπίδα» στην Τριανδρία

φωτ. αρχείου ΑΠΕ- ΜΠΕ/ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΜΑΘ /STR
Τελευταία ενημέρωση: 08:53

 

Xριστουγεννιάτικη εκδήλωση με τίτλο «Δώσε Φως και Ελπίδα» διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά η Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016, στις 18.00, στο Πάρκο Ηρώων Τριανδρίας.

Θα ακουστούν κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τις παιδικές χορωδίες των 1ου, 2ου και 3ου Δημοτικών Σχολείων Τριανδρίας, του Γυμνασίου και του Λυκείου Τριανδρίας, του αθλητικού συλλόγου ΑμεΑ «Φίλιππος» και των κέντρων ξένων γλωσσών «ISON», με τη συμμετοχή της παιδικής φιλαρμονικής ορχήστρας του Πολιτιστικού Συλλόγου Τριανδρίας, ενώ ο αργυρός Ολυμπιονίκης του Tae Kwon Do, Αλέξανδρος Νικολαΐδης θα φωταγωγήσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν ποικίλες δράσεις για παιδιά με face painting και κατασκευές με μπαλόνια, με τη συμμετοχή της ομάδας «Ανεμοσκορπίσματα». Στα παιδιά θα προσφέρονται καραμέλες και ζαχαρωτά, ενώ θα γίνει κλήρωση δώρων, με τις χορηγίες των βιβλιοπωλείων Μπαρμπουνάκης, των Κέντρων Ξένων Γλωσσών «ISON», της Λέσχης Ξιφασκίας Θεσσαλονίκης, του Πολιτιστικού Συλλόγου Τριανδρίας, των Σκακιστικών Συλλόγων Τριανδρίας, του Συλλόγου Ποντίων Τριανδρίας και των Ακαδημιών Μπάσκετ και Βόλεϊ του Α.Σ. Αχιλλέα Τριανδρίας.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης οι πολίτες θα μπορούν να συνεισφέρουν είδη πρώτης ανάγκης, καθώς και να ενισχύουν οικονομικά τον εθελοντικό οργανισμό «Χαμόγελο του παιδιού». Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

 


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news

eana