Ίβιτς: "Θα παίξουμε για τη νίκη"

Τελευταία ενημέρωση: 21:55

 

Την αισιόδοξη εκτίμηση πως η ομάδα του μπορεί αύριο το καλύτερο, εξέφρασε με τις δηλώσεις του ο προπονητής του ΠΑΟΚ Βλάνταν Ιβιτς, στην αποψινή συνέντευξη Τύπου που έγινε στο γήπεδο "Τοφίκ Μπαχράμοφ" έδρα της Καραμπάχ, όπου αύριο θα γίνει το παιχνίδι της τοπικής ομάδας με τον ΠΑΟΚ. Ο Βλάνταν Ιβιτς ρωτήθηκε και  σχολίασε αρχικά το ότι ο προπονητής της Καραμπάκ υποστήριξε ότι ο αγώνας είναι πιο σημαντικός για την ομάδα του παρά για τον ΠΑΟΚ: "Εγώ θα πω ότι ποτέ δεν παίζουμε για την ισοπαλία και αυτό θα κάνουμε και τώρα. Θα παίξουμε για τη νίκη, αφού αυτό είναι το αποτέλεσμα που μας ενδιαφέρει".
 
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ζητήθηκε να σχολιάσει την δυναμική της αντιπάλου και είπε: "Είναι πιο επιθετική ομάδα από την Λίμπερετς και πιστεύω ότι αδικείται επειδή έχει μόνο έναν βαθμό. Την είδα και στους δυο αγώνες. Ακόμη και στο ματς με την Φιορεντίνα μέχρι την αποβολή στεκόταν καλά στον αγωνιστικό χώρο. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα".

Για το αν θα προχωρήσει σε rotation ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό και με δεδομένο ότι ήδη έπαιξε και με τον Ηρακλή πρόσφατα απάντησε: "Το επόμενο ματς για μένα είναι το πιο σημαντικό πάντα και αυτό είναι με την Καραμπάχ. Οι αλλαγές δε θα είναι πολλές και εξαρτάται και από την κατάσταση των παιδιών που είχαν κάποια μικροπροβλήματα. Για αυτό θέλω να δω και την τελευταία προπόνηση. Την ενδεκάδα την έχω στο μυαλό μου και περιμένω και την τελευταία προπόνηση για να αποφασίσω".

Ρωτήθηκε ποια ήττα θα εκνεύριζε περισσότερο τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Αυτή από την Καραμπάχ ή από τον Ολυμπιακό και ο Ιβιτς απάντησε: "Κάθε ήττα είναι κακή για τον κόσμο μας και για εμάς".
  
Ο τεχνικός της ελληνικής ομάδας  ρωτήθηκε και για το ότι ο ΠΑΟΚ εκτός έδρας είναι πιο αποτελεσματικός και απάντησε: "Εμείς δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες και αυτό για μένα σημαίνει ότι δουλεύει καλά. Βάλαμε και γκολ και πιστεύω ότι το σκοράρισμα θα έρθει και θα σκοράρουμε ακόμη και με λιγότερες ευκαιρίες".

Συνεχίζοντας είπε: "Εμείς θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι αύριο που θα μας δώσει τρεις πόντους. Ξέρουμε ότι το έργο μας θα είναι δύσκολο αλλά ξέρω τις δυνατότητες της ομάδας και  θα τα δώσουν όλα οι παίκτες μου για να πετύχουν τον στόχο που είναι η νίκη" ενώ αναφέρθηκε και στην ατμόσφαιρα που θα βρει η ομάδα: "Εμείς παίζουμε πολλές φορές σε δύσκολες έδρες και μας αρέσει να παίζουμε. Αν και δεν νομίζω ότι η ατμόσφαιρα θα μας δυσκολέψει. Εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και αυτό κοιτάμε όπως και σε κάθε ματς".


Δηλώσεις πριν τον Βλάνταν Ιβιτς έκανε ο  Στέλιος Μαλεζάς που εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου στο Μπακού. Ο Κατερινιώτης αμυντικός είπε: "Εμείς κοιταμε μόνο το αυριανό ματς  και αυτό γιατί θέλουμε να κάνουμε καλή πορεία από την αρχή της σεζόν και στις τρεις διοργανώσεις. Επομένως το μυαλό μας ειναι στην Καραμπάχ γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι αυτό το ματς για τη συνέχεια της διοργάνωσης". 
 
Για το πρόβλημα που αντιμετώπισε τις τελευταίες μέρες: "θα φανεί στην προπόνηση αλλά αισθάνομαι καλά και νομίζω ότι αυτό το πρόβλημα δεν μπορεί να με κρατήσει εκτός αν ο προπονητής αποφασίσει να παίξω".

Ντ. Καραμητρούσης


 


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news

eana