Εννέα κρουαζιερόπλοια τον Οκτώβριο στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Τελευταία ενημέρωση: 08:18

 

Συνολικά εννέα κρουαζιερόπλοια αναμένεται να καταπλεύσουν στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης τον προσεχή μήνα και όπως ανακοίνωσε ο ΟΛΘ ο Οκτώβριος θα είναι ο μήνας με τις περισσότερες αφίξεις.  

Συγκεκριμένα, το κρουαζιερόπλοιο “Rhapsody of the Seas” καταπλέει αύριο, στις  9 το πρωί, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, προερχόμενο  από τον Πειραιά,  με 2.044 επιβάτες και αναμένεται να αναχωρήσει για το Κουσάντασι της Τουρκίας στις 5 το απόγευμα. Η πλειοψηφία των επιβατών είναι από τη Μεγάλη Βρετανία, τις ΗΠΑ και τον Καναδά, αρκετοί από αυτούς έχουν προγραμματίσει εκδρομές στο Δίον και στη Βεργίνα, ενώ οι περισσότεροι προβλέπεται να περιηγηθούν στην πόλη, είτε με οργανωμένες ξεναγήσεις, είτε ανεξάρτητα. 

Εξάλλου, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, αναμένεται να καταπλεύσει το “Astoria” και οι επιβάτες θα διανυκτερεύσουν στη Θεσσαλονίκη. Θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη από τον Βόλο, με 370 επιβάτες, στην πλειοψηφία τους  Γάλλους. Να σημειωθεί, ότι το “Astoria” έχει μακρά ιστορία στο χώρο της κρουαζιέρας καθώς ως υπερωκεάνιο ξεκίνησε πριν δεκαετίες το ταξίδι από Σουηδία προς ΗΠΑ. 

 


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news

eana