Κρίσιμη σύσκεψη το μεσημέρι για τις οφειλές στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης

Τελευταία ενημέρωση: 09:06

 

Κρίσιμη σύσκεψη υπηρεσιακών παραγόντων από τα υπουργεία Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων αλλά και Οικονομικών θα έχουν στς 13:00 μετά το μεσημέρι στελέχη του ΟΑΣΘ.

Η συνάντηση που πραγματοποιείται ύστερα από την καταβολή των δεδουλευμένων μηνός Ιουλίου στους εργαζόμενους και την “επιστροφή” των αστικών λεωφορείων στους δρόμους της Θεσσαλονίκης “θα γίνει σε κλίμα συναίνεσης. Πάμε με καλές προθέσεις να κάνουμε έναν διάλογο σεμνό” αναφέρει στο www.praktoreio-macedonia.gr ο πρόεδρος του Οργανισμού Χρήστος Στεφανίδης και συμπληρώνει “θα επιδιώξουμε έναν ανοικτό διάλογο χωρίς κορώνες. Θέλουμε να είναι εποικοδομητική η συζήτηση και να επιλυθεί το ζήτημα των οφειλών στον Οργανισμό, από τα υπουργεία.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ η σύσκεψη θα επικεντρωθεί στην αναζήτηση κοινά αποδεκτής λύσης για την αποπληρωμή των οφειλών τριών υπουργείων προς τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων και του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Ε.Μπιμπίκου


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news

eana