Μποτιλιάρισμα στους δρόμους της πόλης

Τελευταία ενημέρωση: 13:29

 

Τροχαίο σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην περιφερειακή οδό όταν ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του στο ύψος του Αγίου Παύλου, στο ρεύμα κατεύθυνσης προς τα δυτικά. Από την εκτροπή τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός του αυτοκινήτου ο οποίος σύμφωνα με το ΕΚΑΒ μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο.

Τροχαίο, μόνο με υλικές ζημιές, σημειώθηκε και στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών στο ρεύμα εισόδου για την πόλη.

Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα στις περισσότερες οδικές αρτηρίες. Η απεργία των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ αλλά και η παράλληλη εκτέλεση απαραίτητων εργασιών συντήρησης στην εσωτερική περιφερειακή, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας -με τον αποκλεισμό μιας λωρίδας κυκλοφορίας από τον ανισόπεδο κόμβο Κ12 έως και τον ανισόπεδο κόμβο Κ7 -προκαλούν μποτιλιάρισμα.

Ταλαιπωρία περιμένει τους οδηγούς που κινούνται στην περιφερειακή οδό, στην αρχή της εθνικής Θεσσαλονίκης – Ν.Μουδανιών αλλά και στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. 

Δείτε που ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news

eana