Η Fiat στο πλευρό των σπουδαστών Επαγγελματικών και Τεχνικών Σχολείων

Τελευταία ενημέρωση: 19:48

 

H Fiat στηρίζει τους αυριανούς συνεργάτες της, παρέχοντας όλα τα απαραίτητα εφόδια, αλλά και την επαγγελματική εμπειρία στους σπουδαστές των Επαγγελματικών και Τεχνικών Σχολείων της χώρας. 

Ολο το προηγούμενο διάστημα στελέχη της FCA παρουσίασαν στους σπουδαστές διαφόρων σχολών την ιστορία της εταιρείας στον χώρο της αυτοκίνησης και τον τρόπο εκπαίδευσης του παραγωγικού και μη-παραγωγικού προσωπικού του επίσημου δικτύου της. Παράλληλα, οι σπουδαστές είχαν τη δυνατότητα να μάθουν τα πάντα για τον πλέον σύγχρονο τρόπο διάγνωσης που εφαρμόζεται στα μοντέλα της FCA, χρησιμοποιώντας τα διαγνωστικά εργαλεία κορυφαίας τεχνολογίας της εταιρείας.

Πέρσι, η εταιρεία συμμετείχε στο πρόγραμμα Erasmus+ KA2, English in Vocational Education & Training, e-VET, όπου μαθητές από το 1ο ΕΠΑΛ Καισαριανής και σχολεία ξένων χωρών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, φιλοξενήθηκαν και παρακολούθησαν διάφορες παρουσιάσεις στην αίθουσα διδασκαλίας και εργαστηρίων της εταιρείας. Παράλληλα, παρείχε εντελώς δωρεάν στο 1ο ΕΠΑΛ Καισαριανής και στο 2ο ΣΕΚ Αργυρούπολης, εκπαιδευτικούς κινητήρες, κιβώτια ταχυτήτων και έντυπο υλικό για τις ανάγκες εκπαίδευσης των σπουδαστών τους.

Κ.Π.


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news

eana